Geslaagd ZZ debuut in Tolbert

Tolbert

Op zaterdag 4 juni werd in Tolbert de jaarlijkse derby door PSV de Smidshorn georganiseerd, nieuw dit jaar was dat de wedstrijd ook werd opengesteld voor meertallen. In de aanloop naar de Groningse Kampioenschappen, leek het ons verstandig om te kijken waar we op dit moment staan in de training.

Met de nieuwe uitgave dressuurproeven kwam er ook een nieuwe klasse voor de meertallen, de klasse ZZ. Omdat er voldoende punten zijn binnen het team, werd besloten om ons op te geven voor de hoogste klasse binnen de afdelingsdressuur.
Het bezoek aan deze wedstrijd was niet geheel zonder succes, met een score van 64,17% behaalden we een eerste prijs en de hoogste score van alle meertallen!

Tolbert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *