Derde plaats op het NK, nieuw TR!

NK klasse ZZ

Op 3 september was het dan eindelijk zover, de dag waar we al sinds het Groninger Kampioenschappen naar uit keken. Weken lang hebben we gekeken of er nog meer ZZ-viertallen mee zouden doen, maar in geen enkele provincie waren deze te bekennen. Dit hield dus in dat wij het enige ZZ-viertal waren op het NK, reden voor de KNHS om de klasse Z en ZZ te combineren. Zaak om met het mes tussen de tanden te gaan rijden.

In de proef werden hier en daar wat foutjes gemaakt, waardoor we met minder dan 1 procent verschil met de nummer 2 buiten de prijzen vielen. Mooie opkikker voor ons was het percentage van 67,33% wat voor ons een nieuw TeamRecord was!

NK klasse ZZ

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *