71,17% op KFPS kampioenschap te Kootwijk

Op 24 september reisden we opnieuw af naar Gelderland, dit keer niet naar Ermelo maar naar Kootwijk. Dit keer met als doel de magische 70% grens te doorbreken in onze proef. Iets dat als een grapje begon, maar wel mooi werkelijkheid werd! Helaas waren we ook in Kootwijk het enige team in de klasse ZZ en werd deze daarom in handicap met de klasse M verreden.

img-20160924-wa0047

Van de hoofdjury ontvingen we een protocol waar iedereen van droomt, met louter zevens, achten en zelfs twee keer een negen voor de uitgestrekte draf! Het totaal van de hoofdjury kwam op 222 punten, en van de jury op B kregen we 205 punten. Dit zorgde voor een gemiddelde van 71,17% en hiermee was ons doel behaald!

Deze wedstrijd was tevens de afsluiting van ons wedstrijdseizoen. Het mocht wederom niet genoeg zijn om er met het kampioenschap vandoor te gaan, deze eer was weggelegd voor de zusjes Verbeek die in de klasse M met een percentage van 74,58%. Desalniettemin zijn wij erg tevreden over ons wedstrijdseizoen. Als enige ZZ-viertal in Nederland hopen we deze nieuwe klasse ZZ op de kaart te hebben gezet en hopen we volgend jaar meerdere ZZ-viertallen tegen te komen!

img-20160924-wa0083

Na de proef was het kort uitrusten voor ons en de paarden, om ons vervolgens om te gaan kleden en weer op te zadelen voor de show die we op het hoofdterrein mochten verrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *