Paard & Zo Steenwijk

Op 14 april mocht Z-Friezenteam Groningen in samenwerking met het evenement Paard & Zo een demonstatie en een show laten zien in Steenwijk. Het was een gezellige dag die in het teken stond van het goede doel KiKa. Aansluitend aan de show was er een meet & greet met Z-Friezenteam Groningen. Dit was erg leuk om te zien hoe graag kinderen, maar ook ouders of opa’s en oma’s op de foto wilden met onze prachtige zwarte parels!!

We hebben ons als team hier al weken van te voren voor in gezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. We hebben bedrijven benaderd om spullen te schenken om door ons te verkopen voor het goede doel en een online instructie veiling gehouden. We hebben een geweldig bedrag bij elkaar gekregen en binnenkort mogen we de cheque overhandigen aan een vrijwilliger van KiKa. Dan word het eind bedrag bekend gemaakt. We willen iedereen die heeft bijgedragen aan dit belangrijke goede doel ontzettend bedanken!

We houden jullie op de hoogte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *