Het goede doel

Al jaren zet ons team zich ook in voor het goede doel! Samen met alle lieve sponsoren en donaties die wij krijgen, organiseren we evenementen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de goede doelen. Ieder jaar kiezen we een nieuw goed doel uit!

Het goede doel 2018 – KiKa!

Ondertussen zijn we al fanatiek bezig geweest met de voorbereidingen voor het goede doel van 2018 KiKa!

We hebben spulletjes verkocht in de stand, een online instructie veiling en online items veiling georganiseerd en we hebben een heel mooi bedrag kunnen inzamelen….

Op 14 april 2018 werd het evenement Paard&Zo georganiseerd in Steenwijk. In samenwerking met het evenement Paard&Zo hebben we ons ingezet om zoveel mogelijk geld te kunnen overhandigen aan het goede doel KiKa.

Op 23 mei was het zover om de cheque te overhandigen aan KiKa.
Mevrouw R. Bron-van Dam was aanwezig om onze cheque in ontvangst te nemen! Bekijk hier de video van de overhandiging!

We konden maar liefst het bedrag van 2.932 euro overhandigen!

Mevrouw Van Dam was helemaal verbaasd dat het bedrag zo hoog was en was namens Kika enorm dankbaar!

Van Kika kregen we als bedankje een certificaat.

Iedereen bedankt voor de donaties!

 

Het goede doel 2017 – Stichting Tegenkracht!

Christa Larmoyeur en Z- Friezenteam Groningen organiseerden op 24 mei 2017 een clinic avond ten behoeve van het goede doel Stichting Tegenkracht, Locatie: Dressuurstal Larmoyeur, te Winschoten

We hebben een fantastische avond gehad! Z-Friezenteam Groningen & Christa Larmoyeur samen in actie voor het goede doel TegenkrachtStichting kanker en sport!

Het was een geweldige avond met allemaal lieve leuke mensen (150 man publiek). Informatieve clinics en gezellige sfeer. Ons team kwam ook in de baan en kreeg van Christa top aanwijzingen.

En dan als kers op de taart 1456,55 euro opgehaald voor het goede doel en dit ook direct aan hen overhandigd!

Dikke pluim voor Dressuurstal Larmoyeur, wat een prachtige accommodatie en wat werden we verwend met koffie thee cake, drinken en hapjes! Iedereen die heeft meegewerkt en heeft gedoneerd! Hartelijk dank!

Er verscheen in juli 2017 een prachtig artikel in de Phryso over deze clinic avond

 

Het goede doel 2016 – Stichting Kind te Paard!

De paarden en shows zijn voor ons erg belangrijk en we halen hier veel plezier uit. Maar naast het geven van shows stellen we onszelf ook doelen, in 2016 hebben we ons ingezet voor de Stichting Kind te Paard.

Stichting Kind te Paard

Kind te Paard is een stichting die equitherapie biedt aan kinderen met een ontwikkelingsstoornis én beperkte financiële middelen.

We hebben op diverse manieren geld ingezameld voor de stichting, een verloting en het bieden op een dekking van de Friese hengst Date 477 waren daar onderdeel van. Uiteindelijk hebben we op 16 mei in Kootwijk, tijdens Paard en Plezier 2016 het ingezamelde geld kunnen presenteren aan de stichting.
Het opgebrachte geld werd voor een deel omgezet in hindernismaterialen die de stichting goed kon gebruiken, daarnaast werd er een cheque van € 500,- aangeboden aan de stichting en stelden sponsoren leuke cadeautjes ter beschikking voor de kinderen.

De stichting Kind te Paard heeft op hun Facebookpagina laten weten (en zien!) dat het hindernismateriaal zorgt voor veel plezier bij de kinderen.

Ook De Hoefslag schreef een leuk stukje over ons, lees dit hier.

Het goede doel in 2015 – Stichting het Vergeten Kind!

In 2015 hebben wij € 1.000,- opgehaald voor de stichting Het Vergeten Kind. Meer lezen? Lees dan snel het verslag over het Z-Friezenteam in 2015 op deze pagina!

Shows, clinics en afdelingsdressuur