Over ons

Het Z-Friezenteam Groningen is een enthousiaste groep dames, die de afdelingsdressuur rijden en het friesche ras promoten.

Tot nu toe hebben we veel wedstrijden, kampioenschappen, grote shows kunnen rijden en informatieve clinics kunnen geven. Zoals bijvoorbeeld Horse Event, grote internationale shows op de Galaabend der Pferde en de Agravis cup in Oldenburg en natuurlijk onze live optredens met Ogene en Douwe Bob op de HK van het KFPS. Voor wat betreft de wedstrijdsport, zijn we reeds drie jaren op een rij Groninger Kampioen geworden en in 2017 Nederlands reserve kampioen. In 2016 en 2017 was dit in de hoogste klasse ZZ.

Daarnaast hebben we met ons team nog mooie sponsoravonden georganiseerd en natuurlijk de super mooie dagen voor de goede doelen: – Stichting het Vergeten Kind – 1000 euro – Stichting Kind te Paard 500 euro met hindernis materiaal – Stichting Tegenkracht 1.456 euro. – Kika 2018 2.892 euro

Met al deze prestaties zijn wij vaak te zien of te horen geweest in de media. Onze facebookpagina houden we up-to-date voor iedereen, die ons wil volgen. Op deze manier houden we onze sponsoren op de hoogte van onze activiteiten (sommige acties lopen zelfs op tot een bereik van 30.000 personen)! Al deze prestaties waren niet mogelijk geweest zonder sponsoren, donateurs, familie en vrienden, hier zijn we heel dankbaar voor.

We trainen wekelijks in de HJC manege te Tolbert.

Hou onze evenementen pagina in de gaten, voor als je ons een keer
in actie wilt zien.

1b28cb7b-022b-4059-9dd8-1dbb685d5f44

Shows, clinics en afdelingsdressuur